5 feluri in care aduc yoga in viata mea


Pentru mine, yoga este o cale simpla sa ma simt mai bine. Iata cateva idei simple pe care si tu le poti introduce in viata ta de zi cu zi!

1. Trezeste-te in fiecare dimineata mai devreme cu cateva minute!

Eu ma trezesc in fiecare dimineata devreme, e un obicei de o viata, insa si tu poti aduce un strop de yoga in viata ta, chiar daca te trezesti mai tarziu!
Trezeste-te in fiecare zi cu 5 minute mai devreme! ia-ti un angajament sa incepi fiecare zi cu un streching usor. Incepe prin a misca degetele, a roti incheieturile, intinde picioarele, bratele, riteste usor gatul si capul.

2. Planifica un moment din zi in care sa fii doar tu cu gandurile tale

Daca totusi te-ai trezit prea tarziu si nu mai ai timp de meditatie si streching, ia-ti o pauza doar pentru tine. Constientizeaza gandurile si priveste-le din toate partile. Adu optimism si curaj sa infrunti cu bine tote problemele! de multe ori, lasam subconstientul sa ne acapareze , mergand pe pilot automat. ne putem antrena zi de zi sa fim mai constienti si mai atenti in fiecare zi la tot ce facem!

3. Trei minute de meditatie pe zi timp de 40 de zile!

Multi renunta usor la angajamentele facute de Anul Nou, luna plina, noua, ziua lor de nastere etc. Uneori pentru ca sunt prea complicate si greu de tinut… Ia un angajament simplu, de care sa te tii, de exemplu meditatia de 3 minute timp de 40 de zile. In Kundalini Yoga meditatia poate fi facuta simplu, sau cu focus pe respiratie, ori cu gesturi si mantra. Nu-i asa ca e simplu si fun? 🙂 La workshopul de pe 10 februarie de la Brasov vom canta o ora si jumatate mantre. <3

4. Planifica o practica din timp!

Cand iti propui si o practica fizica, stii momentul din zi si cat tinp o sa-ti ia, de asemenea ce va schimba in viata ta. Si asa motivatia e mai puternica! Eu nu am in fiecare zi o practica fizica, dar nu trece nicio zi din viața mea fără să cânt sau să meditez! Alege ce iți place și ce ți se potrivește cel mai bine!

5. Inainte de culcare, (tot) yoga…?

Daaaaaaa! Termina ziua exact cum ai inceput-o. Cu yoga. Nu, nu e nevoie sa faci o intreaga rutina. O simpla meditatie sau miscari usoare de streching sunt lucruri marunte dar care pot aduce beneficii mari in viata ta! 🙂

Daca ti-a placut acest articol, imi poti oferi o carte sau o cafea! 🙂

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!