19-20 noiembrie 2016 – portal către o noua experiența transformatoare


Anul acesta Neptun si-a inceput miscarea retrograda pe data de 12 iunie in Pesti si o va termina pe 18 noiembrie. In aceste 5 luni, perceptiile noastre cu privire la experienta si drumul in viata s-au intensificat. Nehotararea, lipsa de directie, Maya sau iluziile sunt aduse la suprafata, tocmai ca noi sa le intelegem.

Am bucuria si onoarea de a fi invitata sa predau minunata stiinta a mintii, trupului si sufletului: Yoga, la Festivalul International Yoga, organizat de Fitness Scandinavia. Primul Festival yoga din Romania se va desfășura sub auspicii cat se poate de favorabile! 🙂

Cele 2 zile ale festivalului sunt un portal intre planul terestru, lumesc si cel transcendental. Din 20 noiembrie vom pasi intr-un spatiu cu o vibratie mai inalta. Este momentul sa ne ascutim viziunea interioara si sa ne conectam cu ghidul nostru launtric. 

Am pregatit cu iubire pentru voi doua clase, pentru a va ajuta sa treceti cu mai multa usurinta acest portal. O felie din India si cultura ei, ce am invatat acolo, cei 36 de ani de lucru cu omul ca profesor si trainer si cei 55 de ani de Scoala a vietii. Asane, story telling, mantra, mudra, pranayama: un buchet cu miros de India! ♥

Ganesha Creative Flow- Sambata 19 noiembrie de la 15 la 16, 15. Hotel Ramada.

Se poate legana un elefant pe…o panza de paianjen ?
Da ! Fiecare din noi este un elefant. Viata poate fi la fel de fragila precum panza de paianjen. Cu yoga, invatam sa ne pastram echilibrul in orice situatie si sa ducem starea de calm si autocontrol dincolo de salteluta de yoga, in viata de zi cu zi. Va fi o clasa provocatoare, nivel intermediar si avansat. Poate fi abordata si de incepatori cu adaptari si ajustari, daca veti rezista tentatiei de va compara sau a concura cu ceilalti.

SARASWATI CREATIVE FLOW. DUMINICA, 20 NOIEMBRIE – 13:30 – 14:45

In mitologia hindusa, Saraswati este Zeita Intuitiei, artelor, intelepciunii si creativitatii. In sanscrita, Saraswati inseamna Cea care curge. Asa va fi si clasa noastra de yoga: o curgere lina de asane, mudre, meditatie, mantre, pranayama, avand in centrul practicii inteleciunea zeitei Saraswati.

Toti avem creativitate si intelepciune. Insa putini reusesc sa le acceseze. Aceasta clasa, bazata pe Nritya Yoga – yoga prin dans- si elemente din Kundalini yoga, va fi structurata intr-un flow creativ. Timp de 1 h 15 ne vom deschide corpul, mintea si sufletul, pentru ca izvorul creativitatii si intuitiei sa poata curge fara piedici. 


Cele 2 clase de yoga sunt pe care le ofer, alaturi de alte frumoase clase de yoga, sunt oportunități de a ne intensifica receptivitatea si a ne acorda cu vibratia sufletului. Daca vrei sa fii si tu o particica din curcubeul nostru, inscrie-te la Yoga Festival la clasele #DoraDinu.

Ma poti contacta pe FAcebook la https://www.facebook.com/DoraDinuTeacher/ sau doradinuteacher@gmail.com.

Te astept cu iubire la Yoga festival! Sa eliberam energia creativa si sa trezim intuitia, cel mai bun guru!

Imagini pentru festival yoga

Contact

therapsy@yahoo.com
Facebook.com/PsihologDoraDinu/
Instagram.com/doradinu/

error: Content is protected !!