Unde se ascunde frica…?


Buna dimineata! Abia astept sa ne intalnim azi la 18,00 la Bodhi Studio.  Azi lucram cu frica.

Ce este frica si de unde vine?

Ce se intampla cand frica este tovarasul nostru de drum in fiecare zi?

O putem imblanzi cu yoga? Daca da, in ce conditii?

Frica este o emotie puternica, mie mi-a dominat viata si mi-a deturnat-o in directii nebanuite. Ne putem preface ca totul merge bine in viata noastra. Insa in orice moment frica poate sa-ti taie drumul. Respiratia. Curajul de a merge inainte.

Cand suntem mici, ne miscam fara teama, exploram curiosi lumea. Coloana noastra este creata in asa fel incat sa se miste in toate directiile: in fata, inapoi, lateral si prin torsiuni. Pe masura ce imbatranim, ne pierdem spontaneitatea si …flexibilitatea naturala a coloanei. In schimb, acumulam frici. Atunci cand frica devine permanenta, se transforma in anxietate.

In seara aceasta vom misca coloana in toate directiile cu atentie constienta, pentru a simti corpul si a ne conecta la intelepciunea lui. Practica atenta, zilnica, ne va ajuta sa ne scoatem fricile la iveala si sa le inlaturam. Lucram cu energia corpului, intrucat coloana este Sfantul Graal, este vasul prin care circula energia pranica, este locul centrelor sau chakrelor noastre. Restabilind circuitul pranic, echilibram toate aspectele fizice si psihice. Inclusiv fricile.

Eu acum va las caci…guess what, am treaba. Inainte sa plec la scoala, am de facut taskul cel mai important din zi: Sadhana, practica zilnica. Este simpla dar imi mentine coloana supla si imi trezeste energia pranica. Vorbim despre asta si practicam impreuna in seara aceasta. O zi si o saptamana cat mai rodnice! Namaste.

 

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!